Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Zagotavlja Blogger.

Recikliranje sadja (in zelenjave)


Moja fanta nista navdušena nad sadjem oziroma sta všečnost in količina konzumiranega sadja precej odvisni od "vremena". Pa ju vržem na finto ... :) Ostanke sadja, pa tudi zelenjave (npr. kumare, bučke, špinačo) sproti meljem in zmrzujem (v modelčkih) kot sladolede ali pa dodam navadni jogurt ali skuto, da dobim sadne variante le-teh. Sladolede delam brez dodatkov sladkorja, jogurta, mleka ipd., (skoraj) vedno pa dodam banano, ki sladoled naredi malo bolj kremast. Tudi jogurtov ne sladkam, pazim pa, da je dovolj sladko, sicer se ne poje. Všeč so nam različne kombinacije, če imam res slab občutek, pa dodam še nekaj zamrznjenih malin, te vse rešijo. 

Ostanki malo obgriženih nektarin iz domov prinešene vrtčevske malice in banana.


Jogurte in skutke shranjujem v steklenih kozarčkih s plastičnim pokrovom v katerih se kupi Spar premium sladke namaze (z makadamijo ali kokosom za mmm palačinke).

In tako nam sadje ne ostaja več :)
QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

Follow @Infinyteam